Bent u particulier of wilt u slechts enkele producten bestellen, ga dan naar onze webwinkel:

www.goretti-shop.nl

Naar de webwinkel

Oriëntaalse webwinkel

 

   

 

 

 

 

Speciale aanbieding

Leren jasjes
van topkwaliteit 

 

Share

Algemene informatie


Goretti Import is een groothandel die zich heeft toegelegd op het importeren van artikelen uit Turkije en levert o.a. aan winkeliers/detaillisten, buikdanseressen of docenten, dansscholen, verenigingen, bedrijven en instellingen. 

Particulieren kunnen via de webwinkel www.goretti-shop.nl bestellen.

Veel artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Grotere aantallen moeten over het algemeen besteld worden.
Bij nabestellingen is de levertijd 4 tot 6 weken, afhankelijk van het artikel en de hoeveelheid.


Informatie:
Wilt u eerst wat informatie over prijzen, voorraad, levertijd etc., stuur dan een mail naar onderstaand emailadres. Bent u nog geen klant, vergeet dan niet uw (bedrijfs-)gegevens door te geven. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.  
Bij diverse artikelen geldt een minimum afname. Over het algemeen geldt, hoe groter de afname, hoe hoger de korting.


Bestellen gaat als volgt: 
Bestellingen kunnen per mail of telefonisch worden gedaan. Uw bestelling wordt per mail bevestigd en wij melden u dan tevens het totaalbedrag. Na uw akkoord en zodra de betaling bij ons binnen is, worden de artikelen binnen enkele werkdagen door TNTpost bezorgd. Verzendkosten zijn € 7,00 excl. btw (pakket tot 10 kg). Voor de verzendkosten naar het buitenland gelden afwijkende tarieven.

Het is ook mogelijk om persoonlijk langs te komen.
Maakt u dan wel eerst een afspraak. Wij hebben geen winkel, maar wel een kleine showroom.

Betaling en levering
Betaling dient vooraf te geschieden. De factuur wordt per mail of post verstuurd. De artikelen worden nadat de betaling bij ons binnen is verstuurd. Indien u de artikelen komt afhalen dient u contant te betalen. Pinnen is niet mogelijk.

 

Betaling en levering Buitenland
Betaling dient vooraf te geschieden. De factuur wordt per mail verstuurd. De artikelen worden zodra de betaling bij ons binnen is verstuurd. Voor de verzendkosten naar het buitenland worden afwijkende verzendkosten gehanteerd.
Bij levering aan ondernemers in een EU-land met een BTW-identificatienummer is het btw-tarief 0% (intracommunautaire levering).

Voor een Europese ICL levering met een orderwaarde kleiner dan € 150,- wordt € 12,50 aan administratiekosten in rekening gebracht. Een geldig BTW nummer op bedrijfsnaam is een vereiste.

 

Algemene Voorwaarden Goretti Import
Op alle leveringen en bestellingen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassen, gedeponeerd bij de KvK te Utrecht. Op onderstaande link kunt u onze Algemene Voorwaarden ook zelf downloaden.

Download de Algemene Voorwaarden


Copyright © 2016 Goretti Import

Goretti Import
Krugerstraat 27, 3531 AM Utrecht
Telefoon: 030 - 294 50 36